Ispovjest mlade ledi krv: Ona je završila u krevetu sa svojim SVEKROM! “Od pocetka sam bila ljubomorna na svekrvu, željela sam njeno…”

Kada se radi o ovim temama zaista moramo sa svi budemo jako pazljivi jer je ovo po mnogo cemu osjetljiva tema. Danas za vas jedna ispovjest koja j preuzeta sa stranice koja pruza ljudima olaksanje. Kada neko izbaci iz sebe sve sto ga muci osjeca se bolje i samim tim u sebi moze da smanji mogucnost suicida koji je kao sto mozemo da vidimo sve vise zastupljeno i sve je vise oko nas. Ovdje je jedna mlada osoba napisala ispovjest kako je zavrsila u krevetu ni manje ni vis nego sa savojim svekrom.

Pored svega toga sto ona supruga vara sa njegovim ocem ona je napisala nesto jos bizarnije a to je da pocela da bude ljubomorna i ana svekrvu i da joj ponekada dodje da joj naudi. Zamislite sada o kakvoj se osobi ovdje radi jer je ona ukrlaa svojoj svekrvi muza i jos bi i nju kaznila jer je jako ljubomorna na sve to. Ovdje su ljudi jednoglasno osudili djevojku a sada kada je vidjela sve te komentare i koliko je to negativan cin mozda see i promjeni.