Snimak sa jahte otkrio dosta toga! “Nisam to htjela, izmanipulisana sam, kada sam vidjela shvatila sam da mi je zivot zagorčan.”

Nasa pjevacica Severina je prije 17 godina bila centar interesovanja i to kod svih ljudi. Kada je njen snimak sa jahte koji se pojavio sve je promijenilo. Ona je imala odnos sa jednim poznatim biznismenom i to na jahti dok je on tada zvanicno bio u braku a ona je nakon 2 sedmica kako su mediji pisali o tome odlucila da izadje ispred kamera i rekla da su je navukli na sve to a da ona to nije htjela da uradi. Navodno je imala na racunaru snimak dok je snimao covjek snimao dok je bila sa njim a onda se desio kvar i odnijela je na popravku. Covjek koji ej popravljao pustio je snimak u javnost.

ALi bez sumnje ovi je bila njena odskocna daska i ona je nakon 17godina opet imala jasnu poruku za sve. Ona kaze da njoj majka je rekla da ne treba da brine se i da je uradjeno sto je uradjeno te da ce ona opet jednog dana da bude sretna zena i majka  te da ce se smijati na sve ovo sto se desavalo. Ona sada kaze da se zaista smije na sve to jer je mislila tada da nikada vise nece imati normalan zivot ali to nije ispalo tako.