Nakon snimaka i slika Saše Popovića, Jelena otkrila! “Jako je loše, plakala sam radi njega, oslabio je, ali se bori…”

Jelena Karleuša je sada iznijela svoje misljenje i vidjenje o cijeloj situaciji koja se desava sa Sasom

Jelena Karleuša iznijela je više detalja o Saši Popoviću. Nedavno je ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila Saleta ispred Granda. Iako su se pojavile tvrdnje da mu je bolest znatno utjecala na izgled, novi video kontradiktoran je tim izjavama. Čini se da je Popović zadržao kilograme i izgleda slično kao u lipnju tijekom posljednjeg pojavljivanja na televiziji. Jedina očita promjena je da je nosio kapu, pa nije sigurno je li se ošišao ili je gubitak kose rezultat liječenja.

JPopovicem i njegovim zdrastvenim stanjem. Jako je zabrinuta radi Sase Popovica kao i nedostatka transparentnosti kada se radi o njemu i njegovom zdrastvenom stanju. Ona je rekla da je njegovo stanje ozbiljno i da su neke situacije dvosmislene pa je to i dovelo do nagadjanja. Medju onima koji su komenarisali stanje Sase Popovica medju prvima je tada bila Jelena koja je rekla da je Suzani rekla da je tu i ponudila je pomoc.

Snikanje Zvezde Granda je uveliko pocelo i trajalo je mjesec dana bez Sase i to j izazvalo veliku zabrinutost oko svih. Pojavili su se razni izvjestaji o njegovom izlasku iz bolnice u kojem se navodi da izgleda jako drugacije i da se vidi da je jako smrsao.

Jelena Karleuša kao neko ko ne zna da krije i da sacuva neke stvari je progovorila o Sasi Popovicu i njegovom stanju. Iako su se pojavile tvrdnje da je bolest uticala na izged novi video je sve promijenio. Cini se da je Popovic zadrzao kilograme i da izgleda slicno kao i junu kada se pojavio na tv. Jedina ocita promjena ta da nosi kapu pa nije sigurno da li se osisao ili radi nekog lijecenja izgubio kosu.

Iako se u javnosti ne govori o bolesti koja je potrefila Sasu Jelena je rekla neke tvrdnje. Karleusa je rekla da se on ne osjeca dobro. primila je sumnju  da se ne govori mnogo o tome i da je ona tu za njega i da ce mu pomoci-