Jezive prognoze Babe Vange za 2025 godinu! OVO JE SVE POGODILA ZA 2024! Trebamo se plasiti

Njeno ime je Vangelia Pandeva a svima poznatija kao Baba Vanga i rodjena je 1911 godine u Sjevernoj Makedoniji dok je umrla 11 augusta 1996 godine u Bugarskoj. Ona je uvijek tvrdila da je dar od Boga da gleda u buducnost te da je oslijepila kada je imala samo 12 godina. ona je smatrala da je predvidjela i rusku Invaziju na Ukrajinu, napad u New Yorku 9.septembra kao i pandemiju koja je vladala skoro pa godinu.

Bugarska prorocica zvana svima “Nostradamus Balkana je postala ikona kod teoreticara zavjere. Prije smrti 1996. godine njena predvidjanja do 5079 godine kada ce kako je receno zavrsiti svijet. Svake se godine objavi neko njeno predvidjanje za narednih 365 dana a prognoze koje je dala za 2025 moze se reci da su jezive.

Ona je prognozirala da cemo iduce godini vidjeti kraj svijeta o kakvom smo citali i kakav zamo. Ona je vjerovala da ce 2025 godine poceti da se desacaju neki dogadjaji koji ce poceti globalnu apokolopsu. Ovako ce se prema Babi Vangi desavati apokolipsa.

2025- Neka vrsta sukoba u Evropi ce da opustosi stanovistvo.

2028- ocajnicki trazeci energiju ljudi ce da krenu da istrazuju Veneru da bi dosli do novih resursa koji im nedostaju.

2033- Ovo ce da bude godina u kojoj ce biti ledene kape i otopit ce se i podici se razina svjetskih mora na razne drasticne razine.

2076- Vratit ce se komunizam koji ce da vlada u cijelom svijetu

2130- Uspostavit ce se kontakt sa vanzemaljcima

Ali da sada zakljucimo prema raznim istrazivanjima ne postoje pisani zapisi o njenim predvidjanjima ali njeni sljedbenici jako cdesto govore o nekim predvidjanjima koja su prepisana za nju.