Zašto kriju da su braća? OVAJ poznati pjevač je rođeni brat Žike Jakšića-zašto se to prije nije saznalo

Žika Jakšića je inace covjek koji je mnogo dao Srbiji a ne samo njoj nego cijelom regionu. On je poznati voditelj jednog takmičenja koji je odmah poslije Zvezde Granda a to je Nikad mije kasno. Zika Jaksic je prije sedam godina od Granda dobio priliku da bude sa ljudima da i ljudi u kasnim godinima mogu da se ostvari i poznati pjevaci postanu.

Žika koji tek sada ubire plodova rada nije imao uvijek lagan zivot. On je nekada cistio i bazene, pa je radio kao DJ amaterski a sve je to radio da bi dobio neku vrstu dzeparca koja bi ga pogurala.

Zika je inace u voj posao ulozio oko 200 hiljada tadasnjih maraka ali je taj njegov posao propao pa je imao i mnogo problema i morao je da vraca kredit. Imao je tezak period i u narednom periodu se izvlacio iz dugova ali onda se zaposlio u Pink a sada je na Grandu kao poznati i cijenjen voditelj.

ALi mi sada za vas postavaljmo pitanje da li ste vi znali da on ima brata koji dugo vremena pliva u rok en rol vodama i tu je zaista uspjesan. Ime mu je Vladimir Jaskic Rus a poceo je i dalje vlada u bendu Revolveri.