Svima sve jasno-Jovana Pajić priznala! “Ja bez Marije ne mogu da živim, ona je moje svjetlo na kraju tunela.”

Situacija koja se desava izmedju Jovane Pajic i Marije Serifovic je dio javnosti i javnost i o njima govore. One su kolegice a pored toga su i prijatelji godinama ali mediji toliko ih prate. Marija se vratila na scenu kada je otvorila svoj you tube kanal nakon pobjede na Eurosongu i tako jos vise uvela publiku u njen privatni zivot.

Ona je sama odlucila da objavi nekolko svojih snimaka koje su toliko gledane bile i zabavne. Ona je na nagovor i svoji saradnika u sve to ukljucila i svoju majku Vericu kao i bliske prijatelje i kumove a i tu je i Jovana koja se svima pokazala kao najprivlacnija i o njoj su bas htjeli da govore i pisu mediji.

 

Svi veliki i bliski fanovi su govorili da zele sto vise sadrzaja sa Jovanom a ona je na to se i pozitivno odgovorila. One su bliske priajteljice i skoro pa svaki njihov video zapis ima vise pregleda nego bilo koji. Javnost je jos vise pocela da obraca oaznju n Jovanu nakon sto je izbacila singl koji je dostigao veliku popularnost.

Kao i promociji pjesme njih dvije su zajedno gostovale kod Ami Gi gdje su odlucile da govore o njihovom odnosu kao i prirodi odnosa. Nagadjanja koja su se razvijala su pojacana od strane Jovane koja je izjavila da ne moze da zamisli zivot bez Marije da je to njena najveca podrska.