Saša Popović iznenadio se ovom porukom! Pjevačica saznala za njegovu bolest pa je odmah odreagovala na to!

Pjevačica Rada Manojlovic je nedavno odlucila da progovori i da kaze sve fascinantne detalje sve vezane za svoju privatni zivot kao i muzicku karijeru. Godine 2010 se nasla na izazovu kada je izgubila glas iako je imala namjeru da svaki dan nastupa po tom polju. To je vrijeme opisala kao jako tesko. Ona akaze da je bilo i promjene na pristupu pjevanja i to je promijenilo njen pogled ka karijeru.

Ja sam tada imala problem. Nakon toga kada sam ja dozivjela veliki uspjeh to je dovelo do nastupa koji su bili svaki dan i na kraju sam i ostala bez glasa i nisam mogla ni da progovorim. Razdoblje oporavka je trajalo vise od tri mjeseca. Iako sam tokom tog perioda pokazala koliki sam talenat i koliko radim na nastupima i bila sam svjesna da sve me to ceka i moje pjevanje je jednostavno napredovalo. Sve je to govorila u emisiji Vikend premijera Specijal.

Ona je rekla da se javila i Sasi Popovicu nakon sto je cula da je bolestan. Odlucila sam da mu posaljem poruku umjesto da ga nazovem jer mozda  je tako lakse da se cujemo. Uvijek cu da budem tu uz njega radi svih svojih postignuca , posebno kada me zagrli i kaze:

Sretan sam kada vidim kakva si zvijezda postala. On je igrao kljucnu ulogu u tome da se izvucem iz svega i uvijek mi podrska bio pomogaao mi je pa je cak znao i da mi da Suzaninu garderobu i dosta toga- U poruci sam mu rekla da zelim da se brzo oporavi i da smo svi uz njega i da mu to bude motivacija za ozdravljenje.