Šta je sa ovom Snežanom? Obukla minić i čizmice preko koljena! SVI SE krste kada je vide! “Zar ti to priliči Snežo, maca ispala?””

Ono sto se treba naglasiti jeste da je Snezana Djurisic u javnom svijetu dugo vremena i njena karijera je preko 50 godina. ona je vise sezona zaredom i mentor u takmicenju Zvezde Granda i pomaze mladim zvijezdama.

Znatno je da pojedinci za nju imaju misljenje da je ona ugledna zena da je prava dama a uprsko tome imala je nekoliko situacija koje je dovelo do drugog misljenja- Oduvijek je izbjegavala da nosi kratku odjecu i uvijek je nosila nesto skromno a i jasno je svima koji je pogledaju da je ostarila zadnjih godina. Sada smo nasli sliku gdje nosi ona mini haljinicu i duboke cizme.

Cesto se svi pitaju zasto je trebalo da obuce tako kratku haljinu pa je probala sve to da upakuje tako sto ce da obuce visoke cizme. Veliki broj pojedinaca su primjetili da je odabir njene odjece zaista neprikladan za njenu dob i govorili su da treba da se srami da se oblaci tako jer joj to ne treba. Ima i nekoliko pitanja koji su to njeni motivi. Da li ona zeli da privuce nekog ili ima mozda neki drugi razlog da tu odjecu nosi. Svako ko je ovo vidio imao je komentar za njenn izgled i kritikovana je. Koji je vas stav o ovome?