“Suprugu sam otjerao nakon 4 godine braka, jer mi nije mogla roditi nasljednika…”

Ja sam otjerao suprugu jer i nakon 4 godine braka ona nije mogla da ostane u drugom stanju te nije mogla ni da mi rodi nasljednika.

Moji su jako botgati i jako im je bitno bilo da imaju barem od sina nasljednika. U mojoj odluci da se razvedem ja sam tada imao veliku podrsku od strane mame ali i tate.

Iskren da budem jako sam je volio ali tad au tom trenuku nije bilo nikakvog drugog rjesenja. Ona je ubrzo nakon sto sam je otjerao nasla sebi novog i jako je lijepa zena i to za nju nije bilo ni tesko.U jako kratkom periodu se udala i otisla je onda i za Svedsku.

Ja sigurno nju nisam ni vidio ni cuo za nju dvije godine ali sam je jucer sreo u gradu sa tim njenim novim suprugom kako guraju dupla djecija kolica. Ona je rodila blizance i najgore od svega mi je bilo kada sam ih ugledao vidio sam sebe na njima kao da sam ja iz djetinstva.

Odmah u tom trenutku mi je kroz glavu proslo da je mozda bila trudna kada sam je otjerao i zastao sam i upitao sam ali sam vidio da je ona odmah okrenula glavu kada me je vidjela kao da me ne poznajke. Ne mogu da vjerujem da je toliko okrutna postala 4 godine veze pa 4 godine braka su zaista lijepe godine poznavanja i izjeda me sada sumnja.