Kćerka Ace Pejovića objavila prekrasne vijesti! TATA ti sada treba da častiš! “Umjesto studiranja desilo se nesto neocekivano i nevjerovatno…”

Skoro da nema dana da se njegovo ime ne spominje u medijima. On je ostvarena osoba, ali kcerke su mu svjetla tacka. Obrazovane, jedna je zavrsila studij medicine vise od godinu dana i sada se usredotocila na usavrsavanje svog turskog jezika i to joj je jedna tacka vise u njenom obrazovanju.

Ona se usavrsavala u SAD-u i u Aziji a njen napredak sada moze da se prati i putem njenih aktivnosti na drustvenim mrezama gdje je zaposlen na klinici specijaliziranoj samo za estetsku medicinu. Slika pokazuje da je ona svoje strucno usavrsavanje zavrsila na VMA u Beogradu. Vjerovatno otac je presretan i preponosan na nju. Skoro pa svaki roditelj uziva u promatranju razvoja svoje djece.” Nikada nije vrsio pritisak u vezi sa njihovim obrazovanjem ali je sada oduvijek bio taj koji je dopustio da samostalno napreduju u svemu tome.

Aco je u nekoliko navrata isticao kako je ponosan na svoju djecu i da je oduvijek bio sretan i zadovoljan roditelj koji je radio sve da njegova djeca budu sretna. Njegova porodica svih ovih godina aiko je on toliko popularan je uspjela da sacuva svoju privatnost i da u tome opet uzivaju na svoj nacin.