Grand u suzama, tuguju: Otišla je i napustila nas zauvijek ONA! Pričala javno o opakoj bolesti…

Mi sada u ovom clanku govorimo nekim jako tuznim vijestima koje dolaze sa nase muzicke scene. Jasno nam je da smo cesto svjedoci da su gubitci medju velikim i javnim licnosti jako cest Nedavno smo ostali i bez Sinise Mihajlovica nakon teske bolesti koja mu se desila a prije nekoliko dana ostali smo i bez fudbalera Pele. Ovo su inace dogadjaji koji nas podsjecaju kakav je to nas zivot i kakva je krhost zivota i vaznost da se uziva u svim trenutcima.

Danas se i javnost oprostila emotivnom porukom od jedne posebne licnosti sa nase estradne scene i svi su u soku radi gubitka. Živka Spasic je inace poznata pjevacica a isto tako je bila i ucesnica emisije “Nikad nije kasno” i nedavno je nazalost izgubila bitku sa teskom bolesti. Ova vijest je duboko potresla svi koji su voljeli i cijenili njen talenat i zaista je stavila veliki doprinos na nasoj sceni.

Prije pet godina sam prosla kroz uspjesnu operaciju pluca. No sada mi se bollest opet vatila i ponovo sam u borbi se nasla i moram da se izborim. Sve je toliko tesko ali ja se trudim da ne izgubim nikada nadu. Vjerujem da se moram boriti i izboriti do kraja jer je to dio mog ziviota. Sada prolazim kroz jake terapije ali ostali su i bolovi jaki. Bolovi i mucnina i gubitak kose je samo ono sto ja prolazim ali se trudim da me ne slomi.