Biljana Sečivanović od sreće velike na taj dan doživjela tugu i bol- Sve se orilo od njenog vriska kada su joj javili da ga vise nema…

Mi u nastavku ovog clanka govorimo inace o Srpskoj estradnoj sceni to jeste pjevacici Biljani koja je nedavno stala na ludi kamen sa svojim dugogodisnjim partnerom. Ona je dugo godina bila slobodna i govorila je da joj suprug ne treba ali onda se desilo nesto novo i drugacije za nju.

U prilogu o pjevacici Biljani i njenoj zajednici sa Aleksandrom Nedicem ONA JE OZNACILA DA JE TO jao bitan trenutak u njenom zivotu bio. Kroz ovu vezu koja im se desila je pronasla ljubav, srecu i prigrlila je zivot kao iz knjige sa svojim suprugom i njihovim sinom Matejem. Ali ono sto se zna da svako koliko bio bogat nije imun na sve porodicne i zivotne tragedije koje mu se dese. Svako u nekom dijelu svog zivota iskusi gubitak nekog dragog i bitnog ili se susretne sa poteskocama ali svi imamo neke borbe.

Ona se pojavila u Zvezdama Granda i tu dobila naklonost od publike. U tim trenutcima je bila samohrana majka i trudila se na sve nacine da stvori buducnost za sebe i dijete. Iza svakog njenog osmijeha krije se tuga. Biljana je iskreno govorila o svojim izazovima i nedacama koje su joj se desile tokom zivota.

U najtezem periodu ostaje sama, bez oslonca, bez oca njenog djeteta i postaje samohrana majka i onda se trudila i radila sve da njemu nista ne fali. Do sedmog mejseca u visokim stiklama je radila.