Razočarani i prevareni ljudi progovorili: “Komšija me nazvao u 3 sata ujutro i rekao…”

Zaista nevjerovatna situacija je ta koja je zavlada u svijetu a to da ima mnogo nepostovanja i prevare dok sa druge strane jasno nam je da imaju naivni ljudi. Umjesto da se o njima govori negativno neki su oducili da podjele svoje iskustvo na interentu.

OVO SU NEKE OD ISPOVJESTI:

Moj komsija me nazvao u 3 sata ujutro i vikao mi je: “Probudi se! U tvom dvoristu se nalazi neki covjek, preplasen je i potrcao sam naprijed ali nioga nisam vidio tu. Sledeceg dana nestao je sat od mog oca i tada sam se zaista iznenadio.

Zabrinuti smo bili moj komsija i ja smo odlucili da instaliramo sigurnosne kamere u nasim domovima.

Mjesec dana poslije desava se da me je policija posjetila. Ja sam se sletio do soka kada su mi rekli da su nasli ocev sat i to u kuci mog komsije. Njegov sin je uhvacen kako krade iz druge kuce i to nekoliko ulica dalje od nas.

Na kraju se ispostavilo da su otac i sin u tome bili zajedno. Dok me otac zvao njegov sin je vec usao unutra i uzeo sat iz moje sobe i iskrao se bez da sam primjetio ista. Bio sam u velikom soku i nakoon toga nikada vise nisa mogao nikome d vjerujem. Ispostavilo da je to sve mi radio komsija kojeg sam znao preko 25 godinai i smatrao ga prijateljem.