Samo mjesec dana od razvoda Duško se raznježio- SLIKU objavio prije ponoći! “Kako je moguće tako brzo…”

Dusko je inace osoba koja je fokusirana na stvaranje uspomena koje se temelje na nekim divnim i prekrasnim iskustvima iz profesionalnog i osobnog zivota. Davno je shvatio da je u djetinstvu radi finansijskih problerma mora da bude odvojen od roditelja da je tada tuga bial jaca od njega.

Od tog trenutka pa sve do dana danasnjeg otac dvoje djece je osoba koaj je uvijek bila posvecena procesu samousavrsavanja i pokusaja da bude bolji.

Radi svih svojijh karijernih odluka on je istrazio pa skoro svaki kutak na svijetu i stvorio tada vazne veze i priojateljstva i iskusio stvari koje neko nece nikada vidjeti u svom zivotu a to mu je dalo i dosta lekcija i smjernica u zivotu.

On je dugo godinama bio povezan sa klubom Besiktas i tada je bio medju omiljenimka. Bilo je trenutaka kada je publika urlala njegovo ime a jednom se i njegova supruga Jelena Karleusa pojavila na pozornici i izvela nekoliko svojih pjesama.

Oni su se tada polubili i zajedno slavili a to je jbio jako dirljiv trenutakk. Nakon Turske bio je u Kini ali i dalje je gajio neke uspomene na Istanbul i prijateljstvo koje je tamo stekoa.