U braku smo preko 20 godina a moja supruga je oduvijek bila nezaposlena!

Mi smo u braku 20 godina i moja supruga je oduvijek bila na burzi rada. Nikada ona nije adila ni ti jedan dan a iznenada je odlucila da pocne da radi kao sekretacija u jednoj firmi. Prvo mi je bilo jako drago radi nje jer je konacno zaposlena a i zbog mene jer imamo dvije plate i moze se opustenije da radi.

Ali nakon pola godine poceo sam da sumnjam u sve to jer je ona sve cesce pocela da radi produzeo i pocela je da ide na neke razne seminare i neke druge sumnjive poslove da radi. Cijela situacija oko pronalazenja posla mi je u jednom trenutku postala jako sumnjiva.

Polako sam poceo da se raspitujem o vlasniku firme u koj radi i nakon sto sam dobro zagrebao u sve to saznao da je da vlasnik ustvari njen decko iz srednje skole.Covjek koji je ostavio zenu i ozenio djevojku iz Amerike i sada je nakon 20 godina vratio se slobodan i bogat.

Sada je sve jasno oni su ponovo u vezi i samo ne znam kako da reagujem. AKo je napadnem necu joj nista lose uraditi jer ce se spakovati i otici zauvijek da zivi sa njim ali cinjenica je da se ljubav ponovo javila.

Mozda mi i ostavi djecu da ih sam odgajam ko zna sta je njiima u glavi. Mozda je za mene najbolje da sutimi pravim se da nista ne znam.