Kćerku Hanke Paldum niste sigurno nikad vidjeli! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA- Hanka na porodu sa njom dozivjela klinicku smrt

Pjevacica se udala za Muradifa a on je bio njena velika ljubav iz srednjoskolskih dana, zaista je ispunila sve svoje snove udajom za njega.

Pjevacica Hanka Paldum je na estradi dugi niz godina ali oduvijek je voljela svoj privatni zivot, sve to cuvala svoju djecu, to jeste sina i kcerku jako rijetko eksponira u javnost i o njima govori.

Ali sada se situacija preokrenula jer je njen sin Mirza jako cesto u fokusu radi nekih krivicnih dijela iza sebe pa je cak i nekoliko puta uhapsen ali kcerka Minela je van svega nepoznata. Hanka je na oba poroda imala jako velike probleme.

Imala sam teske porodjaje i na oba sam dozivjela kliicku smrt radi komplikacioja koje su se desile. Tezi mi je bio porod sa Mirzom jer sam nekoliko puta bila mrtva ali toga ne zelim da se sjecam. Ja sam majcinstvo dozivljavala kao prirodan slijed u zivotu i uvijek sam smatrala prije svega da sam supruga a onda tek umjetnica.

 

 

Sada njenu kcerku Minelu sa vremena na vrijeme mozemo da vidimo na raznim dogadjajima a isto tako jako cesto je tu i da pomogne Hanki na poslu. Neki govore da likom zaista podsjeca na majkom a jednom prilikom je bila i u njenom spotu u pjesmi “Niko kao majka…”