Veliki haos sam pravila gdje god se pojavim: Brak oženjenih sam uništila a u sedmoj deceniji uplovila u brak! Harao je skandal koji me cuvao zatočenu u stanu godinama i dalje se priča o tome

Cijeli zivot Suzane Mančić je bio pun turblencije i dosta poelta ali njen put je bio čudan ali bivša Jugoslavija je nju jako voljela i sve države su voljele da je vide, jer je imala šarm. Danas ona hrabro gazi sedmu deceniju a Suzana izgleda bolje nego ikada. Suzana je nekada bila prava zavodnica te je ostavila veliki trag u Jugoslaviji. Njena karizma je bila posebna te je mamila muške uzdahe. Vrhunac je kada je voditeljica emisije postala “Loto” gdje je sa sarmom izvlačila kuglice pa je i dobila nadimak Loto djevojka.

njeno ime je tada postalo sinonim pop kulture pa je rekla da je primala stotine pisama od obožavatelja koji su joj nudili brak, putovanja pa čak i neki traktore. Gestovi ljubavi su bili razni, cvijece, neki hrabriji su spavali u liftu u nadi da će ih primjetiti-. Iako je sada sedma decenija ona hara svojom ljepotom.

“Moja sudbina je takva da su muškarci padali na koljena kada bi me vidjeli a ja nisam se trudila.”

Ova voditeljica je bila dva puta u braku. Prvi put sa Nebojšom Kunićem koji je bio član benda “Sedmorica mladih”- Brak je trajao osam godina i tada su stigle dvije kčerke. Suzana je priznala da je od prvog muza trpila omalovažavanja i govorio je da nije vise ni mlada ni lijepa.

Osim ljubavnog zivota Suzana je prošla jako teške trenutke posebno prije 18 godina kada se pojavio njen intimni snimak. To je bio jedan od najtežih perioda u njenom zivotu ali je ona hrabro uspjela da se oporavi i da nastavi svoj zivot. Suzana ostaje legenda koja je iako imala pečat težak uspjela se usmjeriti.