Jelena odlučila podnijeti papire za razvod i to radi njega: VISOK, ĆELAV I markantan! Konačno prva slika u javnosti (FOTO)

Njeno ime se govori svuda, i kada se ona spomene to su objave koje se čitaju. Ona je top u temama godinama iako dugo nije pjesme izdala ni ti albume ali sada moze da se vrati sa stilom jer je za kratki vremenski period izdala dva albuma i opet postala broj jedan.

Situacija koja se desila 7.1. i to dok je bio Bozicni ručak i tada je u njihovom domu sve gorilo i izbila je zaista velika svađa je rje tada njen suprug Duško u bijesu pljunuo a nakon toga se desio i šamar. Ovo je bilo jako veliko poniženje za Jelenu pogotov jer se to desilo za praznik i to pred porodicom pa je ona odlucila da sve to prijavi.ž

Jelena je odlučila da nema tu priče ni ti neke komunikacije pa je pozvala policiju da bi prijavila nasilje a Duško je nakon toga i uhapšen i dobio je u tom trenutku mjesec dana zabrane prilaska a on tada nije zivio u istom domu sa svojom djecom.

Nedavno se desila situacija da je on sjedio sa jako bliskim prijateljima u Beogradskom restoranu i tada je dosta popio i rekao da ne planira da dozvoli Jeleni da se razvede od njega. On je voli mnogo i ne moze da podnese to da ona više nije pored njega.

Ali sada u javnosti kruže informacije da ona je pronašla utjehu kao što je i imala utjehu nakon sto se razvela od Bojana Karića a pored nje je tada bio Vladan Marić.