Maleni Mario će da živi u uživa u luksuzu! Marija će ovdje da zivi sa svojim sinom a soba za njega odavno spremna! POGLEDAJTE kako će njen naslednik da uziva

Sve je iznenadila vijest, da je Marija Šerifović postala majka, da je uz pomoć surogat majke, Marija dočekala svog sina. Porođaj se desio u Los Anđelesu gdje se i Marija sa svojom majkom nalazi tamo. Ona planira da u bliskoj budućnosti se vrati za Srbiju sa svojim nasljednikom.

Ona je sada u društvu svoje majke Verice i brinu se o njenom sinu a Marija je odlučila da se njen sin zove Mario i presretna je radi toga. Odabrala je Beograd da će da zivi sa njim i odgaja ga. Marija se prije 2 godine preselila u raskošni sta u Beogradu na vodi u nadogradnji, ima rezidenciju.

Svima se čini da je ona predosjećala majčinstvo pa je odlučila da kupi veći stan da ima tri spavaće sobe i dva kupatila.

 

Marija je nekoliko zadnjih mjeseci uz pomoć majke VERICE u svom stanu je spremila sve za dolazak bebe. Ona je početkom novembra objavila da renovira svoj stan a vjerovatno je uređivala sobicu za djecaka i sve sobe da budu za dijete spremne.