Upoznajte sestru Jelene Marjanović, koja se godinama uspješno krije! ONE SU ISTE, OVO JE IZJAVILA O SVOJOJ SESTRI , i istragu bacila u drugi plan (FOTO)

Njeno ime je Bojana Krsmanović i ona je sestra od tragično preminule poznate pjevačice Jelene Marjanović, te ona nije samo osoba koja je imala super karijeru nego je jednostavno tokom zivota prošla kroz neke izazove. Njena priča nije samo uspjeh u modi i u svijetu modelinga nego i jačini nje kao osobe. Nekada je bila žrtva maltretiranja, Bojana ej sa svojim naporima uspjela da prebrodi sve. Kroz taj put postala je inspiracija svima i sa pozitivnim stavom je krenula dalje. Njena ljepota nije samo vanjska nego i ima i unutrašnji karakter i ljepotu.

Bojana je nevjerovatna i posebna Srpska manekenka i svojom strašću gradi modeling i karijeru posebnu. Njena predanost poslu je nju vinula u najppznatija imena u svijetu mode i tako su je primjetili i dizajneri.

 

Ona nije samo model nego je osoba koja je dozivjela i osobnu tragediju,a  to je gubitak sestru Jelene Marjanović. Mediji su radili sve da dodju do nje, da dobiju nei komentar, ali Bojana je odlučila da čuva privatnost kada se radi o ovoj teškoj obiteljskog tragediji. U nekim intervjuiam je rekla da zeli to da zadrzi za sebe.