Arkan je radi nje izgubio glavu i otišao od Cece! “Ona nije normalna zenska, ona je vrh vrhova!” Ona je okrenula život, posvetila se Bogu i crkvi

Ona je veliku popularnost stekla kada je snimila poznatu pjesmu a to je “Zelji moja” Malo mi za sriću triba” “Ja noćas umirem” “Marija Magdalena” i ostale. Rođena je 16. aprila 1961 godine u Splitu i tu je radila i gradila svoju karijeru. Suprug joj je bivsi vaterpolista a imaju iz tog odnosa sina Bornu.

Ona je na svoj muzičku put počela kao članica grupe More a skupa sa njima je objavila dva albuma. Jedan od albuma je pod nazivom “Tigrica” i postiglo je veliki uspjeh i tada je bila i zlatnu ovjeru. Zrinko Tutić je za nju napravio pjesmu “Zeljo moja” te je nastupila i na eurosnog. Nakon ovog uspjeha ona je imala nekoliko samostalnih albuma a onda se opet vratila na Euroviziju sa pjesmom “Marija Magdalena”

Naime tokom jednog intervju doznalo se da Dalmatinci su imali prirodnu sklonost ka pjevanju. Doris je usla na scenu i javnost je zavoljela njen talenat a isto tako Arkan je poludio za njom i izgubio glavu.