Hrvatski novinar HTEO DA JE PONIZI pa pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pevačica: NJEN ODGOVOR GA JE OSTAVIO BEZ REČI

Tokom koncerta, devojčica je od obezbeđenja obaveštena da je izlazak na binu bio u suprotnosti sa utvrđenim protokolom.

Prijović je to primijetila i izrazila razočaranje što djevojka nije zanemarila upute i prišla joj. Međutim, kada je Prijović gestikulirao djevojci da se javi na razgovor, ona se više nije pojavila. Prijovićeva je izrazila tugu povodom incidenta. Konferenciji su prisustvovali dopisnici medija iz regiona. U jeku konferencije novinarka iz Hrvatske postavila je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pevačica.

Usred intervjua, novinarka je pjevaču iznijela hipotetičku situaciju. Pevačica je i ranije isticala svoje izuzetne vokalne sposobnosti, ali u posljednje vrijeme dobija sve manje potvrđivanja svog talenta. Novinar se raspitivao o Prijinom potencijalnom alternativnom putu karijere i kako bi se finansijski izdržavala da se ne bavi muzičkom karijerom. Priovićeva je odgovorila potvrđujući svoju snalažljivost i izrazivši uverenje u svoju sposobnost da se istakne u bilo kojoj oblasti koju odabere. Međutim, jasno je stavila do znanja da je pjevanje uvijek bila njena prava strast i da je od djetinjstva znala da je to njen krajnji poziv. Uprkos tome što je imala druga interesovanja osim muzike, ostala je samouvjerena u svoju sposobnost da žonglira sa višestrukim nastojanjima.

Tokom intervjua s hrvatskom novinarkom, Aleksandri je postavljeno pitanje. Novinarka se prisetila njihovog prethodnog razgovora u kojem je Aleksandra spomenula da uživa u čišćenju sopstvenog doma. Zatim su pitali da li je ikada razmišljala o tome da radi kao čistačica ako pevanje nije bila njena profesija. Sa blistavim osmehom, pevačica je samouvereno odgovorila na pitanje, izražavajući duboku naklonost prema čišćenju. Aleksandra je elaborirala uverenje da pojedinci treba da iskoriste svoje veštine i budu spremni da se prihvate svakog posla, pa i čistačkog. Njene riječi su obradovale sve koji su ih čuli.