Karleuša pokazala MACU na instagramu! Gore društvene mreže, ponovo joj se desila greška! POVUKLA SE I NISTA NE IZJAVLJUJE (FOTO)

Svi znamo da pop zvijezda JELENA Karleuša jako veliki humanista, te je oduvijek bila jako posvećena zivotinjama, te je zagovornica udomljavanja i svega vezano za zivotinje. Jelena se nakon udomljavanja psa sa samo dvije noge susrela sa dosta izazova, ali ona je uspjela da sve to pređe i pas je dobio novu priliku za zivot. Nakon što je objavljena priča o njenom udomljavanju, pjevačica se sad i sama oglasila i uputila apel svim osobama koje imaju zdravog, odraslog psa. Ona ih je pozvala da daju krv jer je njen psić bio u jako kritičnom stanju i radi operacije koje su se desilo, transfuzija se morala desiti.

“Dopustite da vam predstavimo Alfu koja je sada moja briga broj jedan. Za sve ljude koji dijele briu samnom dijelim ove slike da vidite.”

Ovaj pas je nedavno pronađen u užasnom stanju te su mu obje amputirane šape prednje bile, odrezan rep i velikim brojem drugih povreda. Iako je imao veliku patnju on se i dalje bori za zivot a nedavno se desila i operacija. Neću da govorim o nekim detaljima ali treba da kažem da pas pripada nekom a taj neko nije pokazao interesovanje za sve ovo. jA SAM uzela odgovornost i finansijsku za ovog psa. Samnom je u Beogradu, prave se i kolica za njega, imat će najbolje tretmane i uvijete zivota.

Inače ovo je pas jako mlad, starost ne znamo. Procjenjujemo ad je oko godinu dana. Iako ima prljavo krzno od rana, ne mozemo sada da ga kupamo. On je nalik bijelom pit bulu ali radi ove veličine mogao bi biti zamjenjen i za stafordskom terijeru, i imao je sreću da je pronađen.