Nakon 30 godina vrata od kuće je otvorio , ona je zapuštena bila, a kada je pogledao unutra ostao je ZAPREPAŠTEN! Ovo niko nije očekivao- ON JE PRAVI SRETNIK,ZAVIDE MU

Kada ste pogledali ovu kuću mogli ste da vidite na slici da je ovo jako stara, oronula kuća A KAO što ste i mogli da pogledate u naslovu ona je bila napuštena preko 30 godina, niko nije otvorio. Ali jedan čovjek koji je inače umjetnik, odlučio je da dođe i da pogleda kakva je to situacija u toj kući, šta se tu dešava, da li su se neke stvari desile. On je normalno mislio da će zateći stare neke stvari ali nije mogao da vjeruje da će nakon 30 godina da u ovoj kući vidi nešto ovako!

Priča o ovoj kući je odavno od svih privukla mnogo pažnje a ovaj umjetnik je odlučio sada da sve snimi i odlučio je sada da napravi kratak film a vi sada mozete da vidite šta se sve tu nalazilo u kući.

Kao što ste mogli da vidite u ovoj kući je sve izgledalo netaknuto i onako je prije izgledalo a kuća s polja istina da je propadala ali unutra je sve bilo lijepo i uredno. Ovaj umjetnik je kasnije oduševio sve i mnogo ljudi je imalo zainteresovanost za ovu priču. Njegov film je za kratko vrijeme jako popularan postao i sve se počelo dijeliti.