Žika Jakšić volio i bio u vezi sa ovom mladom zvijedom Granda! ONA JE DIJETE BILA A sada se javno oglasila i ponizila ga kao nikada do sada! SUZE ZAUSTAVITI NE MOZE

Kada se govori o našoj domaćoj javnoj sceni, što se tiče muzike i svega sto ide uz to jasno nam je da se tu svasta dešava i dešavalo a i da u javnost ne dospije mnogo infomracija i da neke sočne informacije su sakrivene. ZNAMO da se stalno neke nove afere otkrivaju a sada ova vijest da li je afera ostaje nam da vidimo. Kako ste mogli da vidite po naslovu govorimo sada o Žiki Jakšiću koji je bio u vezi sa učesnicom Zvezde Granda i to dok je ona bila jako mlada.

To nije bila neka klasična ljubavna priča jer se ona u to vrijeme takmičila u takmičenju Zvezde Granda i u to vrijeme ona je za njega dijete bila. Čak se jednom prilikom i ona sama oglasila i javno ponizila Žiku a mi sada govorimo o Slavici Ćukteraš. Ona je izjavila da je i prije njega imala zivot, da je uzivala i da je radila sve što je voljela i da je uspjela dosta toga i da postigne. Njena veza sa njim joj nije doprinjela nicemu toliko velikom kako se govorilo da ona ne bi uspjela da nije njega bilo. Naime Zika nije htio ovo da kometarišu te je rekao da ga te riječi ne zanimaju.