ZAŠTO DRUGI MUŠKARCI NE PRILAZE DIDI JANKOVIĆ? Evo kako je upoznala MUŽA, a tehnika kojom ga brani od SPONZORUŠA je HIT

S ponosom, Didi Janković otvoreno izražava duboku naklonost prema svom suprugu i neizmjernu ljubav koju dijele.

Didi Janković se otvoreno hvali svojim bogatstvom, s ponosom pominje stan u bogatoj ulici i hvali se da nikada nije uživala u paštetama.

Godine 2013. sklopila je brak sa Danijelom Rokvićem, stručnjakom iz oblasti informacionih tehnologija, u raskošnom restoranu u Mnote Karlu. Za ovu značajnu priliku, ona se okitila u venčanici pedantno izrađenoj u cenjenom ateljeu renomiranog dizajnera Carla Pignatellija u Milanu. Međutim, kasnije je odlučila zamijeniti ovu odjeću za upečatljivu crnu haljinu Hervea Legera. U znak naklonosti, suprug joj je poklonio raskošan set nakita Bulgari, izvrsno izrađen od ružičastog zlata i ukrašen blistavim dijamantima. Pored toga, dobila je Porsche Macan S, sa registarskom oznakom “Didi”, vrijedan posjed u to vrijeme vrijedan između 50.000 i 70.000 dolara. Par trenutno živi na Vračaru, u velikom prebivalištu koje se prostire na impresivnih 500 kvadratnih metara. Kako bi održavali njenu opsežnu garderobu, koja se procjenjuje na upola manju vrijednost njihovog stana, angažuju pomoć četiri vrijedne domaćice. Zapanjujuće, otkrila je da je samo u svoju kolekciju obuće uložila oko 200.000 eura.

U leto 2020. godine, tačnije 3. jula, Dijana je na svet dočekala dragocenu devojčicu po imenu Dajana. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije naišla je na žestoke kritike javnosti nakon što je priznala da je uzela godišnji odmor i da je brigu o svojoj bebi povjerila dadiljama.

Kada je u pitanju njen muž, ona izražava sledeće osećanje:

Nemam straha kada su sponzori u pitanju, jer imam potpuno povjerenje da moj muž nikada neće biti nevjeran. Međutim, uživam izražavati svoju ljubomoru prema njemu kao način da potvrdim svoju kontrolu nad situacijom.

“Dijana Janković je samouvjereno izjavila da posjeduje saznanja o njegovom boravištu, njegovim aktivnostima, društvenim interakcijama, kao i njegovoj prepisci.

Skrenuto joj je da je ne proganja romantično, jer je njena reputacija “opasne” žene i njena povezanost sa “opasnim” mužem nadaleko poznata.

Pjevačica je dala niz izjava, uključujući:

Sa velikim uspjehom u svojim poslovnim poduhvatima, on sada zaigrano kaže: „Nagomilavši dovoljno bogatstva u svom životu, moj novi poduhvat uključuje zarađivanje novca od vas.

Nedavni teroristički napad u Parizu me je zaista pogodio, izazivajući snažne emocije koje su dovele do suza dok sam svjedočio raspletu tragičnih događaja. To me je ostavilo da preispitam tajming, jer se to dogodilo baš kada sam bio na pragu postizanja uspeha u sopstvenom životu.

Iako se jako divim JLo i smatram je svojim idolom, vjerujem da je moj umjetnički pristup zaista jedinstven, budući da je moda zamršeno utkana u svaki aspekt moje umjetnosti za razliku od bilo kojeg drugog umjetnika.

Zbog visokih potpetica i moje nemogućnosti da se krećem stepenicama, smatrali smo potrebnim da ugradimo lift jer ne mogu da se spustim sa trećeg sprata.

Dozvolite mi da vam predstavim svoju najnoviju akviziciju, izuzetnu ‘Kavali’ bundu izrađenu od najfinije perzijske koze. Ovaj jedinstveni i upečatljivi komad, sa svojom kraćom dužinom, odiše neospornom privlačnošću. Iznenađujuće, ovo je moja prva persijska bunda, i iako je zabavna, izaziva i moju radoznalost. Moram izraziti kajanje za kozu, iako ne snosim odgovornost za njenu smrt.

Ne postoji niko ko bi mi mogao parirati. Ja se izdvajam od svake konkurencije.