Desilo se brže nego što je iko planirao! Sin Marije Šerifović upoznao najbitnijeg muškarca u svom životu: Bilo je veoma emotivno

2023. godina se pokazala kao izuzetno divan period za pevačicu, jer je u svojim profesionalnim poduhvatima iskusila i radost majčinstva i trijumf. Prihvaćajući ulogu predanog roditelja, ona priznaje neophodnu zamjenu sna, ali ipak otkriva utjehu u društvu svog divnog sina Marija, čija zarazna sreća ispunjava njihovo novo prebivalište.

U početku smo bili samo Verica i ja, jer sam odlučila da sve svoje slobodno vreme posvetim njemu. Ipak, postoje prilike kada mi je potrebna pomoć u radu, a tada mi drugi priskaču da mi pomognu.“ Šerifović je istakao i opisao srdačan susret Mari i njenog djeda Rajka koji je izazvao jake emocije.

Rajko Šerifović je bez ikakvog ustručavanja otvoreno prenio prvi šok i iznenađenje što je njegova kćerka postala majka, iskreno podijelivši prve utiske.

Zbog Marijine zabrane verbaliziranja misli, Rajka obuzima nevjerovatan osjećaj radosti, jer čvrsto vjeruje da je najuzvišenija osoba na Zemlji. Začudo, Marija je sve to postigla tajno, bez ičije svijesti.

Rajko doživi veliko oduševljenje kada mu Marija uputi poziv da upozna njihovo dijete. Prošlo je skoro dvadeset godina, ali su konačno uspostavili vezu, a sada su Marija i njena majka poslale Rajku poziv za upoznavanje njihovog unuka.