Svi u šoku: Ovo je sestra Jelene Marjanović- Javnost je jako dobro zna, kada vidite o kome se radi šokirat će te se! Zašto je šutila svo vrijeme

Bojana Krsmanović, srpska manekenka, privukla je značajnu pažnju međunarodnih dizajnera zbog svoje izuzetne lepote. Očekuje se da će njeno ime steći široko priznanje u industriji. Na našoj sceni prepoznata je kao brat od strica pokojne pevačice Jelene Krsmanovič.

Dugi niz godina bila je vrhunski model, pretežno sa sjedištem u inozemstvu, gdje je brzo postala istaknuta, kraseći naslovnice brojnih publikacija i osiguravajući članke u raznim časopisima. Osim toga, postala je istaknuta figura brojnih cijenjenih brendova. Uprkos svom izuzetnom uspehu, ostala je izuzetno skromna i ljubazna.

Najdraži aspekt njene javne ličnosti bila je njena sposobnost bez napora da razgovara o svom radu i kampanjama zagovaranja bez ikakvog nagoveštaja samopromocije, čak i kada je u pitanju tragični gubitak njene sestre od ruke njenog ujaka. “Ne mogu i ne želim da otvorim tu temu”, dosledno je izjavila, odbijajući da iskoristi svoju ličnu tragediju za ličnu korist.