Prvu suprugu Bobe Živojinovića niko ne zna i za sve je prava enigma! MNOGO JE VOLIO PRIJE BRENE A sada njihova slika porodicna je sve raznjezila (FOTO)

Iako je Slobodan Boba Živojinivić godinama u braku sa poznatom pjevačicom Lepom Brenom mnogi nisu upoznati sa tim da je on imao i prvi brak sa Zoricom Nakić a iz tog braka su dobili sina Filipa. Filip je danas jako sretan u braku sa isto tako popularnom pjevačicom Aleksandrom Prijović, dok je Boba sa Brenom dobio jos dva sina, Viktora i Stefana, i svi su porodicno jako bliski.

Zorica Desnica udana za Nakić je donijela Bobi sina Filipa 1985 godina, ali privatni zivot je ostao izvan medija sakriven. Nakon razvoda od Bobe ona se ponovo udala za košarkaša sa kojim ima jos dvoje djece. Nedavno se pojavila slika na kojoj se vidi Zorica, Boba i mali Filip a ta slika je bila i naslovnica jednog časopisa. Ovo otkriva da je Boba imao drugačiju stranu prije nego li je postao suprug od Lepe Brene. Iako su detalji iz tog perioda sakriveni, Boba JE IMAO DRUGU porodicu.

Iako je Boba svoj prvi brak sa Zoricom Nakić držao daleko od očiju javnost nakon vjenačnja sa lepom Brenom oni postaju najpoznatiji par na Balkanskoj estradi. Njihov brak i dan danas je popularan i mediji o njima govore. Lepa Brena cije je ime Fahreta Jahić je i dalje najpoznatija pjevačica. Karijera joj je bogata sa puno hitova, koncerata i mnogo obožavaoca.