Rada Manojlović ne može da zaustavi suze RADOSNICE! Najljepše vijestu u njenom dobu koje su se dugo čekale (FOTO)

U određenom vremenskom periodu Zvezde Granda su vladale kao najtraženije takmičenje u regionu. Bezbroj učesnika krasilo je njegovu pozornicu, ali su mnogi na kraju izblijedjeli u mraku dok su se bavili različitim zanimanjima. Samo nekolicina odabranih je ostala posvećena muzici, stvarajući uspješne karijere. Među ovim retkim pojedincima je i Rada Manojlović, koja je tokom sezone u emisiji ostvarila neviđeni trijumf.

Nakon susreta sa Milanom Stankovićem, kolegom takmičarom, ušla je u emotivnu vezu. Međutim, ogromna medijska kritika postala je nepodnošljiva. Potom je započela novu romantičnu vezu sa mlađim kolegom Harisom Berkovićem. Njihova trajna veza izazvala je spekulacije o predstojećem vjenčanju. Prema pisanju medija, do razdvajanja je došlo zbog ponovne blizine Radine Milanu.

Navodno, Haris je doživio značajnu nelagodu u društvenim situacijama, što je navelo Radu da se podvrgne transformaciji i da daje prioritet posjetima manastirima i crkvama, stavljajući religiju u prvi plan. Trenutno kruže glasine da su se Radha i Haris pomirili, ali niko osim trojke nije dao nikakve informacije o ovom pitanju.