Marija Šerifović konačno otkrila ko je otac njenom djetetu: PJEVAČICA PRIZNALA DA JE U EMOTIVNOJ VEZI SA OVIM POZNATIM KOMPOZITOROM

Pjevačica Marija Šerifović je oduvijek otvoreno govorila o svojoj orjentaciji i tu nista nije htjela da pakuje u neke papire, nego javno sve govorila. Onda se u javnosti javilo dosta spekulacija u vezi njenog privatnog zivota. Ko je to pored nje, sa kim zivi, koga voli i ljubi.

Marija i Mili su tokom snimanja emisije Zvezde Granda napravili savršenu atmosferu. Na snimanju emksije, svi članovi zirija su pokazali da imaju pozitivnu energiju, da su im dani super i da su spremni za sou a posebno su u tome bili broj jedan Marija i mili. U jednom momentu toliko su radosni bili da su zavrsili i na podu.

Oni su odlučili da na Instagramu objave slike na kojem se vidi da su u opuštenom stanju a na jednoj su pokazali da su bliski i zagrljeni i da odišu nekom pozitivnom energijom. Svima u studiju je toliko zanimljivo i zabavno bilo a onda je Marija objavila na Instagramu objavu uz opis “LJUBAV JE SVE” Dok je Mili objavio vise slika i na duhovit način tvrdio očinstvo.