Ima para, da se sa njima razbucuje, ali džaba joj sve to kada je seljanka u duši! ISPRED KUĆE NAPRAVILA RUGLO- Neko jedva preživljava a oni se rasipaju

On je bio jedan od najpoželjniji nežanja i u javnosti su svi govorili o njemu. Njegovo ime je Veljko Ražnatović. Iako su mislili da se nikada neće skrasiti njegovo srce je opet ukrala Bogdana Rodić a ona je rodom iz Titela. Iako je oko sebe imao mnogo djevojaka i mogao je da bira ko će to da osvoji njegovo srce ali on je odabrao Bogdanu i onda sa njom krenuo da dobija djecu i osniva svoju porodicu.

Mediji kada su istrazili njegov zivot i njen jasno im ej bilo da je Bogdana djevojka sa sela, da je odrasla u selu i da pripada radničnoj klasi to jeste oni su se godinama bavili prodajom i uzgojem pilića is ve to su prodavali na pijaci. Nakon vjenačnja Veljka i Bogdane njeni roditelji su im poklonili sređenu porodičnu kuću. Veljko je odlučio da tu doda jos te je napravio i bazen da bi sve drugačije bilo.

Oni su par koji jako cesto borave na selu i tu su često i sami su rekli da im to dosta više prije, jer njihov prvi sin Zeljko jako voli prirodu i mir i tisinu i u tome uziva. Za vrijeme novogišnjih praznika, jedna od sestara Rodić je odlučila da objavi sliku na kojoj se jasno vidi kako to njihov dom izgleda dok su ovi praznici a onda su se poceli nizati samo razni komentari.

Na jelci je pored nekih standardnih ukrasa je bilo dosta medvjeda, mašna a neki su rekli da je to zaista previše i da jelka ima svoje ukrase a ne neke izmisljene.