1992. godine rodila sam kćerku a 30 godina poslije iz šale uradili smo DNK TEST-Rezultati su nas zaledili, u košmarima ovo nismo mogli da očekujemo (FOTO)

Janine i John Mike Harvey koji dolaze iz Ohaja su godinama pokušavali da dobiju dijete, a 1991 godine su saznali sa jednog ljekara koji je bio specijalista za liječenje problema sa plodnošću. U to vrijeme bio je šef Odsjeka za reproduktivnu endokrinolgoiju, neplodnost. Nekoliko mjeseci poslije dešava se čudo,Dženin je ostala trudna a sledeće godine rodila se i njihova kćerka Jessica. Prošli su kroz proceduru IUI koja je dosta jefitnija od IVF. Jenin je rodial zdravu kćerkicu, a 2021. godine život im se mijenja. Nekih 30 godine nakon njihovog prvog posjeta ljekara za neplodnost.

Mi smo imali u planu da obiđemo Evropu i mislili smo da bi bilo super da se povežemo sa našim potencijalnim udaljenim rođacima iz zemalja koje mislimo da posjetimo.

ipak Dženin i Džon su kupili DNK testove za kćerku i njenog muža jer su oboje htjeli da saznaju dosta više o svom porijeklu. Ali rezultati testa su sve šokirali, test je utvrdio da Džesika nema gen, nema veze sa ocem. Sa aovim otkrićem su se teško nosili cijela porodica i to je pokrenulo dosta pitanja a to je ko je Džesikin otac ?

“Džesika je naša kćerka i ni ti jedan DNK to promijeniti ne može-” Naknadna istraga je otkrila da je Džesikin biološki ota bio muškarac koji se liječio kada i oni.”