Staje na ludi kamen, sreću više kriti ne može! “POGLEDAJTE NJENU VJENČANICU, Zablistala je u sedmoj deceniji.” Što joj je ovo trebalo u tim godinama?

Nema osobe koja do sada nije cula za Nedu Ukraden a ona je naša pjevačica koja je zaista dugo vremena na sceni a svi koji vole njen rad su pratili kako radi a zadnjih godina je na razne načine skretala paznju na sebe. Ljudi smatraju da ona ne bi toliko trebala da radi na sebi i da ne treba da se stidi svojih bora, nego je to ona i ne treba da bude broj jedan kod plastičara. Ona je žena u godinama i naravno da super i bez plastičara izgleda jer vodi računa o sebi.

Neda je kako ste mogli da vidite sliku iznad odlucila da objavi sliku na Instagramu i tu je bila u vjenčanici pa u tom trenutku svima je probudila i maštu pa su se pitali ad li se to ona udaje i da li je svo ovo vrijeme krila odabranika. Mnogima se ova slika jako svidjela ali je ipak svima za oko zapao jedan ovaj detalj. Vjenačnica je zatvorena, a javnost od nje to nije navikao, jer svi znaju da ona nosi otvorene stvari. NADA JE onda naglasila da nije se slikala za udaju nego je snimala novu pjesmu i spot ua tu pjesmu.