Šest osoba može da ruča za 100 eura! Miloš odlučio da zimuje na ovoj destinaciji jer je povoljnija od ZLATIBORA I KOPAONIKA- Nakon ovog ljudi će trčati tamo (FOTO)

Da li ste znali da je jedna od popularnijih planina u regionu koja je u zadnje vrijeme puna skijaša Jahorina u Republici Srpskoj. Ovo je olimpijska ljepotica koja je ove godine privukla mnogo ljubitelja skijanja a snijeg je preko noći jednostavno napadao više od pola metra.

Sada je jedan Novosađanin koji je posjetio Miloš Lakić rekao:

“Imamo jako veliki broj gostiju iz SRBIJE a sada nam dolaze i gosti iz Hrvarske i Crne Gore a imamo i mnogo stranaca koji su otkrili za nas. Ove godine je jako aktivna i povoljnija je od svih ski centara u Srbiji.

Ukoliko Jahorinu uporedimo sa Kopaonikom i Zlatiborom cijene u ugostiteljskim objektima su znantno povoljnije u odnosu na ove dvije planine koje spominjenmo. Porodica od šest članova na Jahorini moze da ruca za 100 eura dok za ovaj broj obrok za Srpskim planinama skoro nezamisliv. Za šest osoba na Zlatiboru vam treba odvojiti minimalno 200 eura dok na Kopaoniku jos puta 2 i zato smo mi stalni gosti na Jahorini.

On je rekao da su smještajni kapaciteti bili puni tokom Nove godine i Bozića i dva poznata hotala su mjesecima prije bila puna. “Mi smo bili primorani da rezervisemo planinu nakon što smo se vratili sa mora u augustu.” Cijene variraju naravno.