Snaha me tukla dok ne padnem u nesvjest a brat redovno lupao šamare! Nevjerovatna priča kćerke poznatog kompozitora- Najstrasnije dozivjela sa samo 16 godine, niko JOJ nije vjerovao za napastovanje (FOTO)

Njeno ime je Olga Jovičić koja je kćerka poznatog kompozitora Mikija Jovičića koji je bio tvorac poznate narodne muzike. Jovičić je u svoje vrijeme sarađivao sa jako poznatim zvijezdama kao što su Miroslav Ilić, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Marinko Rokvić, Jašar, Ljuba Aličić, Lepa Lukić, Vesna Zmijanac,”

A pjesme koje je on stvorio su : “Sneg je opet Snežana.” “Ti si lek za moju dušu. ” “Dođi da mi ruke greješ.” “Malo po malo” i mnogo toga.

On ima troje djece, sina Zorana, kćerku Olgu, koju je dobio sa pjevačicom Zoricom i najmlađeg nasljednika Srefana sa pjevačicom Vanjom a njega nikada nije upoznao.

 

Dok sam bila sa roditeljima, imala sam jako lijepo djetinjstvo, ljubav sam imala i sve što mi je trebaalo, iako nisu imali skladan brak. ONDA MI JE MAMA umrla u saobraćajnoj nesreći 1993. godine. Imala sam 9 godina i jako velika trauma mi je bila. Dan danas imam posljedice, imala sam jaci potres mozga. Hitna pomoć nije mogla da me izvuče ja sam cijela ugruvana bila. Tata je slomio rebra, srce mu je bilo priklješteno a mama je nakon 11 dana u komi umrla. Tata se razbolio od tuge ali mi je pružio sve najbolje što je mogao.

 

Uvijek sam bila na tatinoj strani, on je bio moj heroj. Sad samo znam za razne spekulacije i priče i neke priče da je on kriv za svađu a neko da je ona. To nije moje, oni zive i dan danas kroz mene. Tata je htio i da se ubije nakon njihovog razvoda. Htio je da je zadrži da joj privuče pažnju. Mislim da je radio sve da je zadrži. Ja to nisam vidjela ali je vidio stariji brat.