Veliki užas se dešava u vili na Dedinju- Ceca vrišti i zapomaže na sav glas! ŠTO NAS NAPUSTI, NEMOJ SAD I TI?

U mjesecu novembru 2019 bilo je vjenčanje Veljka Ražnatovića i Bogdanom Rodićem a to su nazvali vjenačnje decenije. Oni su tada razmjenili zavjete. Sledece godine u junu 2020. godine dolazi im sin Zeljko, koji je bio velika sreća porodice. Bokser Veljko je javno podijelio sa svima svoje iskustvo braka sa Bogdanom, te je rekao o svom nedavnom povratku u Beograd nakon 2 godine zivljenja u gradu Titel i tu formiranju svega.

Ceca je rekal da od trenutka kada se Veljko zaljubio u Bogdanu doživio veliku transformaciju i tada je postao nova i drugačija osoba. Isto tako i sam Ražnatović je rekao da je postao dobra osoba i to sve pomocu svoje zene. Ražantović je otkrio motivaciju za odluku da sa suprugom i sinom Zeljkom preseli se ponovo iz Titela za Beograd. Naime Veljko se pozalio na razlike radi dugih putovanja od Beograda do Novog Sada i drugih destinacija a rekao je iako je Titel super lokacija nije opravdao njegova očekivanja.

STO SE TIČE posla kojim se Veljko bavi, rekao je da ne postoji poseban ritual prije meča i da se on oslanja na Boga. On je rekao: “Ne pratim nikakve rituale, Recimo, na nekim mečevima, moja supruga mi nije ljubila ruku iako je to spominjala prije- Tako da moja vjera u Boga ostaje cvrsta i ja se ne oslanjam na neka praznovjerja.

Bogdana i Veljko sa druge strane su u potpunosti prihvatili svoje roditeljekse uloge, držeci se tradicije u svojim društvenim krugovima i borili se za svoju djecu.  Brizini roditelji jako cesto dijel slike svoje djece a Veljku je ovaj trenutak pruzio i priliku. Bogdana i Veljko javno su izrazili zelju da njihova porodica iz dana u dan raste, te sada čekaju treceg sina.