Aljoša Vučković u najboljim godinama ovu poznatu pevačicu ostavio pred oltarom! OVO je jedina slika sa svadbe koja se nikada nije desila (FOTO)

Naša poznata pjevačica je uspjela da ostvari bogatu ali ijako dobru karijeru tokom 90.tih godina ali onda se dešava da je samo iznenada odlucila da se povuce iz javnosti. Sonja Mitrović je svima poznata po tome da je bila u braku sa sada najuspješnijim biznismenom Zeljkom Mitrovićem sa kojim dobija dvije kćerke Sandru i sina Aleksandra i tada su oni uzivali.

Pjevacicu starije generacije svi pamte po hitovima kao sto su “Džip” “Otkini bejbe” “Sedam godina”  “Ne dajem te nikome” čije je tekstove pisao Dragan Brajović Braja. Spot za njen hit”NE dajem te nikome” je zaokupirao paznju od svih njenih fanova i to su pjesme koje su i dan danas slušane.

 

Sve sto se tice njene karijere pomogao joj ej suprug a u njenom spotu se pojavljuje i Aljosa Vucković koji je tada bio glavna uloga. u to vriejme je bio jedan od jako vaznih i lijepih lica i javnost i zene su padale na njegov izgled a imao je samo 50 godina i tada je bio u pravoj i izvrsnoj formi.

u spotu se javljaju scene koje pokazuju njihov odlazak iz crkve kao tek vjenčani par i kako je snimanje odmicalo svjedocili smo da je tu ljubav se gubila. Nikada nisz razgovarali o procesu snimanja spota. Aljosa se pojavljuje u svakoj epizode serije Bolji zivot. Ali u svemu tome njega je zaustavila iznenadna bolest koja se desila. Nakon duge borbe i par godina borbe fanovi su se zaista zabrinuli za njega i pitali su se da li ce se povratak desiti.