Beograđanka pozvala majstora za grijanje i doživjela UŽAS! Uzeo je novac a onda uradio ONO što nikada neće zaboraviti! (FOTO)

Sada smo se mi susreli sa jednom informacija koja je mnoge šokirala te cijeli Balkan kada je ovo vidio nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Radi se o tome da je ovo priča o jednoj ženi koja je odlučila da podijeli svoje iskustvo koje je jako loše. Radi se o tome da jedino u njenom stanu u zgradi nisu radili radijatoru a zima dolazi.

Samim time ona je zvala jednog majstora za kojeg je čula da je dobar. Tako kada je on došao radio je na tome oko sat vremena i rekao kako je sve u najboljem redu. Nakon što je on uzeo novac od nje ispostavilo kako zapravo nije ništa napravio te se ona požalila na njegov rad. Nakon toga je on došao ponovo do nje i krenuo da joj prijeti.

Tako je rekao ako se ponovo požali na njegov rad da će uništiti cijelu njenu porodicu. Nakon toga ona je obavijestila policiju sa ovim slučajem i samim time on je odmah priveden. Šta će se dalje dešavati ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *