Brat Seke Aleksić otkrio istinu o NJOJ koja je sve ŠOKIRALA! “Imam kasetu na kojoj se vidi šta je radila sa muškarcima za PARE!” Zulfo raskrinkao Seku! (FOTO)

Pjevačica koja je na našoj estradi jako dugo Seka Aleksić je danas jedna od legendi koja ima iza sebe ima jako veliku karijeru. Međutim prije nego što je ona postala pjevačica imala je jako težak put i o tome se nikad nije govorilo u medijima. Tako njen brat Zulfo prije par dana je dao jednu izjavu koja je mnoge ostavila bez riječi i kada su ovo vidjeli ostali su u šoku.

Naime, Seka je zapravo iz Zvornika te kada je počeo rat u Bosni ona je otišla u Srbiji. Tako je krenula da pjeva u nekim lokalima kako bi zaradila za sebe i svoju porodicu. Nakon toga je izgradila veliku karijeru ali je zaboravila na svog brata Zulfu i svog oca. Kako oni kažu ne želi da im se javi a oni žive u jako teškoj situaciji te jedva sastavljaju kraj s krajem.

Tako je Zulfo rekao kako ima snimak na kojem se vidi kako Seka radi “svašta” sa muškarcima samo kako bi zaradila novac i to je sve bilo sa početka njene karijere. Nakon ovih njegovih prijetnji mnogi su očekivali Sekin odgovor ali ona se još uvijek nije oglasila povodom ove teme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *