Dugo je bio njena TIHA patnja! Ovaj pjevač sa estrade je bio najveća ljubav Vesne Zmijanac, a on nije htio ni da ČUJE za nju! (FOTO)

Prije nekoliko kada su na našoj estradi najveće zvijezde bili pjevači poput Šabana, Sinana, Halid i mnogi drugih dešavale su se mnoge stvari na estradi. Međutim pošto tada nije bio prisutan internet mnoge stvari nisu izašle u javnost te samim time mnoge stvari su ostalo neispričane što se tiče pjevača sa naše estrade.

Samim time ovog puta smo došli do jedne priče koja se tiče jedne naše jako poznate pjevačice a njeno ime je Vesna Zmijanac. Ona je u to vrijeme bila najveća legenda i jako popularna kako među publikom tako i među kolegama jer su mnogi htjeli da budu sa njom. Međutim postoji jedan pjevač koji je bio njena tiha patnja i ona i sama kaže kako je to njena najveća ljubav koja se nije ispunila.

Radi se o pjevaču Halidu Muslimoviću koji je također bio jako velika zvijezda. Međutim nikada nije otkriveno zašto oni nikada nisu bili zajedno ali ono što možemo sigurno reći je to da je ona njega voljela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *