Dušica otišla u Njemačku da zaradi za svoju porodica! Vratila se poslije 7 dana i jedva ostala živa! “Hvala Bogu izvukla sam živu glavu!” (FOTO)

Prije par dana do nas je došla jedna ispovijest koju je podijelila sa nama jedna žena koja ima samo 34 godine. Naime, njeno ime je Dušica te zbog jako loše ekonomske situacije na Balkanu ona je odlučila da ode na zapad, odnosno u Njemačku kako bi zaradila za svoju porodicu. Međutim nakon što je otišla proživjela je pravi pakao te se vratila za samo 7 dana.

Radi se o tome da je ona rekla kako su uslovi u kojima je oni živjela bili jako loši jer je u jednom apartmanu bilo čak 5 ljudi svi oni su zajedno dijelili i kuhinju i wc. Pored toga dok je bila na poslu morala je da radi čak 10 sati i samim time nije imala vremena ni za odmor niti ništa ostalo. Nakon samo par dana rada ona je odlučila kako njen rad tu se ne cijeni za onoliko koliko ona radi.

Tako nakon samo sedam dana ona se vratila kod svoje porodice u Srbije te nastavila da radi svoj posao koji je imala do tada i zahvalna je jer su je ponovo vratili na njeno staro mjesto na kojem je i do tada radila te je rekla kako nikada ne bi otišla na zapad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *