KRALJ PAPRIKA NAŠAO DEVOJKU Njegoš iz Prijepolja nije imao sreće u ljubavi, a onda se sve PREOKRENULO:Evo ko je njegova IZABRANICA

Njegoš Stojadinović, srpski poljoprivrednik, proslavio se nakon što je u javnosti otkrio kako zbog svoje profesije teško nalazi partnericu. Začudo, prestao je dobivati ​​ponude za ljubavne veze nakon što je ovu informaciju podijelio s cijelom zemljom. U samo jednom danu, postao je voljeni neženja, poznat kao “usamljeni vladar papričica”. Stojadinović je nedavno otkrio da je našao djevojku.

Žena s kojom se zabavlja zove se Slavica i porijeklom je iz Prijepolja. Spomenuo je da su njezina radna etika i utemeljenost bile istaknute kvalitete koje je najviše cijenio.

Po susretu sa Slavicom, Njegoš i ona su odmah uspostavili službenu vezu. Slavica, djevojka iz ruralnog sela, izrazila je želju za radom u polju. No, unatoč sklonosti poljoprivredi, ima stalan posao i sama je sebi dovoljna. Njegoša je privlačila njena skromna i marljiva priroda, cijeneći njenu prizemljenost. Oboje se često slažu jedno s drugim. Žive u neposrednoj blizini, a Slavica je iz Prijepolja.

Unatoč tome što je konačno pronašao sreću u ljubavi sa Slavicom, Njegoš otkriva da mu i dalje stižu poruke od drugih djevojaka. Iako su te poruke raznolike i uključuju razne ponude, on je odlučio da je Slavica jedina djevojka koju želi.

Rijetko sam naišao na djevojku poput nje. Iako mi drugi nastavljaju slati zahtjeve za prijateljstvo i poruke, ne zanimaju me ni najmanje. Slavica je svjesna njihove komunikacije sa mnom, ali ne osjeća ljubomoru i razumije moju perspektivu. Izrazio sam joj svoju isključivu ljubav prema njoj i nedostatak zanimanja za bilo koga drugog. Iako ne mogu spriječiti druge da mi se obrate, ona mi vjeruje. Isto tako, obavijestila me da drugi muškarci izražavaju slične osjećaje prema njoj, ali oboje vjerujemo u iskrenost u našim odnosima.

Njegoš iz Prijepolja je svjestan da je vrijeme najvažnije i nema namjeru da ga gubi. Kao rezultat toga, oni samouvjereno tvrde da će se veliko vjenčanje održati prije početka nadolazeće godine.

Privrženost koju dijelimo je obostrana, a trenutno smo u procesu planiranja vjenčanja. Naši planovi su velika proslava prije Nove godine, ili najkasnije Srpske nove godine. Nestrpljivi smo da nastavimo s našim planovima i osjećamo da smo dovoljno dugo čekali. Zahvalni smo na ovoj prilici i vjerujemo da nas je Božja intervencija spojila.

Njegoša su djevojke donedavno odbijale uzeti u obzir kao potencijalnog partnera, isključivo zbog njegovog bavljenja poljoprivredom i ponosa na nju. Prilazili bi mu tražeći odjeću, kredite ili informacije o automobilu koji je vozio. U odgovoru Prijepoljac je izrazio svoju sklonost obiteljskoj ženi koja bi mu pomogla u izgradnji obitelji, a ne nekoj od onih materijalističkih družica.

Nakon što je Nejgoš javno iskazao svoju nemogućnost da nađe “normalnu” djevojku, njegov život se potpuno preobrazio u roku od jednog dana. Od usamljenog neženje postao je centar pažnje u Prijepolju. Unutar 24 sata skupio je preko 500 zahtjeva za prijateljstvo i neopisiv broj poruka. Uprkos tome, Njegoš kao da je već napravio izbor saputnice i želi da i druge djevojke otkriju pravu ljubav.