Njen suprug je spavao sa njenom majkom kada je ona umrla – Nakon 6 mjeseci, desilo mu se nešto što je šokiralo svijet!

Nakon prerane smrti američke glumice i pjevačice Brittany Murphy pojavila se zbunjujuća enigma koja i dan danas zbunjuje njezinu obitelj.

Naime, preminula je 2009. pod misterioznim okolnostima, a njezino beživotno tijelo u njihovoj vili u Hollywoodu otkrio je njezin suprug Simon Mondžek.

U trenutku tragične smrti imala je samo 32 godine. Neposredno nakon toga uzrok smrti službeno je pripisan kombinaciji upale pluća, anemije i uzimanja raznih lijekova.

Činilo se da je to dalo jasno objašnjenje, sve do pet mjeseci kasnije, kada se iz te iste rezidencije u Los Angelesu pojavio još jedan uznemirujući događaj. Simon Mondžek, Britannin suprug, pronađen je mrtav upravo u toj sobi.

Uzrok njegove smrti sličan je onom njegove pokojne supruge, naime upala pluća i anemija. “To su tragične slučajnosti”, primijetio je zapovjednik policije Los Angelesa Andrew Smith. Nakon što je supruga umrla, Simon je dijelio krevet s njezinom majkom, a prema brojnim informacijama njih dvoje su se zapustili u romantičnoj vezi.

Pojavila se hipoteza da je Sherom Murphy odgovorna za ubojstvo svoje kćeri i zeta, ustupivši mjesto teoriji. Angelo Bertoleti, glumičin otac, optužio je bivšu suprugu Sharon da je umiješana u smrt njihove kćeri.

Bertoleti je inzistirao da Sharon treba ispitati, pozivajući je da razjasni zašto je ona postala glavni korisnik u oporuci njihove kćeri, dok je Simon bio potpuno isključen. Također je doveo u pitanje vrijeme izmjene oporuke nakon što su Brittany i Simon izrazili želju da se presele u New York i zasnuju obitelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *