OVO niko nije znao! Ana Bekuta je svoj čuveni HIT posvetila ovom kolegi! On je bio njena najveća LJUBAV, a od svih su to KRILI! (FOTO)

Ana Bekuta je pjevačica za koju se može reći da je legenda narodne muzike jer iza sebe ima jako veliku karijeru. Tako već posljednjih nekoliko ona je žiri u poznatom muzičkom takmičenje koje je najgledanije na našim prostorima a to su Zvezde Gradna. Pored toga o njoj se i često piše u medijima jer joj se dešavaju razne stvari u životu.

Tako prije nekoliko otkrivena je njena strogo čuvana tajna koju do sada niko nije znao. Radi se o tome da je njena najveća ljubav bio jedan kolega sa estrade a njegovo ime je Dragan Kojić Keba. Tako je ona njemu posvetila i pjesmu “Godinama” u kojoj jedan od stihova govori “kad u duši zastudeni, ti Dragane dođi meni”.

Međutim iako je ta pjesma izašla čak prije 23 godina ona je cijelo vrijeme tu tajnu krila a sada se ipak sve saznalo. Mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da je to istina, ali se ipak na kraju ispostavilo da jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *