Poznati glumac teško bolestan! Gagi Jovanović šokirao fanove i porodicu! “Prijatelji, ja ne mogu više da se borim!” (FOTO)

Jedan od glumaca koji je na našoj glumačkoj sceni jako dugo i iza sebe ima jako veliku glumačku karijeru Jovanović Gagi te za njega se može reći da je jedan od najpoznatijih te najbolji. On je glumio u nekoliko serijala i većinom smo ga gledali na malim ekranima dok je u pozorištu bio manje aktivan. Tako ovog puta do nas je došla informacija koja je sve šokirala.

Radi se o tome da je ovaj glumac već neko vrijeme jako bolestan te dugo nije snimao neke nove stvari jer se posvetio svom zdravlju. Tako prije par dana on se oglasio u medijima ali prije toga je poručio istu informaciju svojoj porodici. Radi se o tome da je on rekao kako više ne može da se bori sa svojom bolešću te da mu je jako teškom jer nema napretka.

Samim time mnogi kada su ovo čuli su protumačili kao njegovo odustajanje od borbe a da li je to istina ostaje nam da vidimo. Ono što je sigurno da on već svima fali iako nije snimao neko vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *