Radiša živi sa dvije žene! Anu je doveo dok je bila trudna kod svoje supruge i rekao kako će dobiti SINA! Svi žive zajedno 10 godina i odlično se slažu! (FOTO)

Priča koju smo odlučili podijeliti sa vama tiče se Radiše. To je čovjek koji živi u okolina Šabca u jednom manjem selu. Samim time njegova priča je mnoge šokirala te se jako brzo proširila cijelim regionom. Naime, on ima 42. godine te je živio sa svojom suprugom u tom selu preko 15 godina. Međutim jednog dana se desilo nešto što je promijenilo njihov život iz temelja.

Radi se o tome da je on doveo u svoj dom svoju ljubavnicu Anu koja je bila trudna i samo rekao supruzi kako je moraju primiti u dom jer on čeka sa njom sina. Od toga dana oni svi zajedno žive u jednoj kući i jako dobro se svi slažu. U početku mnogima je bila čudno a posebno komšijama u selu i svi su govorila kako to neće dugo da traje.

Sada oni žive svi zajedno preko 10 godina i jako dobro se svi slažu bez obzira na osude i sumnje koje su imali na početku. Pogledajte i sami kako to sve izgleda na slikama koje se nalaze u ovom tekstu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *