ŠOKANTNA ispovijest Goradne! “Svi mislite da je lako sa Šabanovom platom od 5.420 eura, ali nije nimalo!” Samo ja znamo kako mi je! (FOTO)

Po mnogim kralj narodne muzike koji nas ne nažalost napustio prije par godina je ostavio veliku prazninu i nakon njegove smrti mnogi kažu kako se više nikada neće roditi takav pjevač. Tako prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge šokirala a tiče se njegove supruge Gordane koja je dala izjavu koja je sve ostavila bez riječi.

Naime, prilikom jednog intervjua ona je rekla kako joj je jako teškom nakon Šabanove smrti kako emotivno tako i financijski. Tako je otkrila kako joj je jako teško da sve potrebe zadovolji sa njegovih 5.420 eura. To je inače penziju koju ona dobija od njega nakon njegove smrti kao njegova supruga. Međutim kada je ona dala ovu izjavu svi su ostali šokirani i nisu mogli da vjeruju da je ona ovo rekla.

Nakon toga mnogi su se zapitali čime se to ona bavi pa su joj prihodi od 5.420 eura mali te samim time svi su ostali šokirani. Šta je ona ovim htjela da kaže još uvijek nikome nije jasno, a da li će se ponovo oglasiti ostaje nam da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *