“Žena poslije 50 godina, nije ni za šta!” Odmah je treba vratiti majci odakle je došla, psiholog Marić ostavio sve bez teksta! Nacija zgrožena! (FOTO)

Jedan od doktora koji je jako poznatu medijima te ga jako često gledamo na malim ekranima je Jovan Marić. To je čovjek koji iza sebe ima jako veliku iskustvo u svom poslu jer je on psiholog. Međutim u posljednje vrijeme o njemu se jako često govori u negativnom smisli jer ona je dao mnogo kontraverznih izjava koje su sve ostavile bez teksta.

Tako prije par dana on je bio gost u jednoj emisiji gdje je govorio o odnosima između muškarca i žene. Tako je on rekao kako žena kada napuni svojih 50 godina odma treba da se vrati kod roditelja, ili ako su oni umrli neka ode u njihovu kuću i neka živi sama. Kao glavni razlog toga dodao je da to treba uraditi jer ona tada nije nizašta te tada muškaraca treba da nađe novu ženu.

Mnogi kada su čuli ovu njegovu izjavu ostali su šokirani te nisu mogli da vjeruju da je on ovo rekao. Cijela nacija kada je ovo čula ostali bez teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *