“Sve je bilo dobro u porodici dok rodila nisam sina!Onda za mene počinje pakao a napravila mi ga je svekrva…” POČELA JE DA…

KAda se malo bolje pgoleda situacija ni ti jedna majka ne bi dozvolila sebi da se petlja u odnos izmedju sina ali i njegove zene ako sto ni ti jedna zena ne bi trebala nikada da se petlja u odnos sa majkom. Ovdje sada donosimo jednu pricu mlade djevojke koja nije znala sta da radi a onda je odlucila sve ovo anonimno da trazi savjet od ljudi sa drustvenih mreza. Ona kaze da se udala i da je zivjela u zajednici te da je sve dobro bilo sve dok na svijet nije stigao njen sin i onda se pocinje sve mijenjati.

 

Onog trenutka kada sam ja rodila sina onda je za mene krenuo pakao za koji ja nisam mogla ni da sanjam, toliko je tesko i cudno bilo. Majka od mog supruga je zeljela da to dijete kupa, da ona bude ta koja presvlaci, a nisam je mogla da podnesem nikako. Uvijek bi mi ona govorila kako ja treba da se ponosam prema djetetu koje sam ni manje ni vise nego ja rodila. Ja sam odlucila da se pozalim suprugu da mu kazem sta me muci ali on nije bio taj koji je bio na mojoj strani tada. Samo cu jednog dana da uzmem sina i da se napustim jer ja ovo ne mogu da izdrzim i muci me sve to.